Lajmet

Microsoft në fushatë për përditësimin e IE6

Dec 1 2009
0 Shpërndarje
Microsoft në fushatë për përditësimin e IE6

Kategoria e dytë është dhe ajo që Microsoft po përpiqet të adresojë me këtë fushatë, e cila mund të shikohet në një video të adresuar për blerësit online. Kjo fushatë pritet të vazhdojë deri në mesin e vitit 2010 dhe videot e para kanë filluar të qarkullojnë.
 
Janë të shumëta kërcënimet e sigurisë ndaj të cilave IE6 i lë përdoruesit e tij të zbuluar. Sipas Net Applications, megjithë problemet dhe mangësitë, Internet Explorer 6 është ende shfletuesi më i përdorur i planetit me 23.3 përqind të përdoruesve. Kjo për të vetmen arsye se sistemi që e përmbante (Windows XP) është sistemi më i përhapur.

Lajmet e fundit>