Siguri

Microsoft përfundon punët me softuerin e sigurisë

Publikuar , 29 Shtator 2009
0
Microsoft përfundon punët me softuerin e sigurisë

Ju kujtohet kur për herë të parë kur është përmendur ky aplikacion dhe ne qysh në atë kohë (qershor) kur ishte ende në beta version patëm futur duart për testime në të, por sot Microsoft Security Essentials ka kaluar nga faza beta dhe është plotësisht i gatshëm për kompjuterin tuaj.

Aplikacioni (që ofrohet vetëm për Windows XP, Vista dhe Windows 7) nuk ka ndryshuar shumë nga ajo që kemi vërejtur herën e parë, gjë që nënkupton se ky version është sigurisht i mbushur me arnime të sigurisë dhe përmirësime të stabilitetit, në vend se të përmbajë veçori të reja.

Qysh në kontaktin e parë me Microsoft Security Essentials kemi qenë të impresionuar me të, megjithëse kjo nuk është e mjaftueshme për një përmirësim apo ndryshim që ia vlen ndërrimin prej aplikacionit tuaj favorit që e shfrytëzoni momentalisht si antivirus. Nëse keni qenë pjesëmarrës në testime qysh prej paraqitjes së betas ose thjeshtë e keni provuar gjatë ditës së stome, komentoni më poshtë dhe të dëgjojmë mendimet tuaja në lidhje me këtë antivirus.

Shkarko Microsoft Security Essentials

LEXO EDHE:  Rritet presioni ndaj WhatsApp për të lejuar përgjimin e përdoruesve nga autoritetet