Softuer

Microsoft së shpejti me softuer të sigurisë pa pagesë

Publikuar , 21 Shtator 2009
0
Microsoft së shpejti me softuer të sigurisë pa pagesë

“Versioni final i Microsoft Security Essentials do të paraqitet për publikun e përngjitshim gjatë javëve të ardhshme” thuhej në letrën e lëshuar nga Microsoft.

Për herë të parë Microsoft shpalosi planet për këtë produkt në nëntor të vitit të kaluar, dhe gjatë asaj periudhe bartej emri i koduar Morro, ndërsa në të njëjtën periudhë të atij viti kompania bëri të ditur se do të largojë nga tregu produktin Windows Live OneCare.

Beta testimet publike për Security Essentials filluan në qershor të këtij viti, me ç’rast Microsoft arriti të ketë 75.000 testues brenda vetëm një dite.

Natyrisht edhe ne jemi pjesë e programit testues dhe e kemi vendosur këtë softuer në disa kompjuter qysh prej muajit qershor, dhe jemi të kënaqur me mënyrën sesi po funksionon ky antivirus. Për dallim prej të tjerëve, Microsoft Security Essentials nuk bënë spektakël nga vetja, ai thjeshtë kryen punën e tij në qetësi.

LEXO EDHE:  Apple publikon numrin e kërkesave të qeverisë për heqjen e aplikacioneve nga App Store

Lajmet e fundit>