Softuer

Microsofti shfaqë Web Office Cloud Suite

Publikuar , 24 Shtator 2010
0
Microsofti shfaqë Web Office Cloud Suite

Një nga karakteristikat e Microsoft-it që ka shtuar është aftësia për klientë të hapur në skedarët e Office-t në desktopët e tyre direkt nga ajo që është bazuar në SkyDrive si funksion i magazinimit.

Së bashku me një funksion të ri përfshirë këtu edhe prezantime e PoverPoint dhe tabelat e Exelit, lejon ato që të shfaqen në një blog ose uebsite.

Microsoft e ka vënë në dispozicion këtë produkt të ri Office Web Apps në më shumë se 7 vende si Australi, Austri, Belgjikë, Francë, Gjermani, Rusi dhe Zvicërr.
Gjithashtu është duke e lansuar edhe në vende tjera si Shtetet e Bashkuara, Britani të Madhe, Kanadë dhe Irlandë.

LEXO EDHE:  Notepad nuk do të ikë asgjëkund dhe mbetet pjesë e Windows 10