Vëzhgim

Mike Tyson ndihmon kundër varshmërisë nga "Angry Birds"

Publikuar , 17 Mars 2011
0
Mike Tyson ndihmon kundër varshmërisë nga "Angry Birds"

Tyson dhe Animal Planet duke se mund të përkojnë në mes vete, por Tyson e pëlqen garën në mes të pëllumbave, një dëshirë që shfaqja e hulumton në hollësi. Tyson është duke u munduar që të përmirësojë imazhin e tij, nga një njëri i frikshëm dhe i pavarur në një njeri të shoqërueshëm dhe të arritshëm./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>