Harduer

Miliona përdorues ngelën pa rrjet celular ditën e djeshme

Publikuar , 07 Dhjetor 2018
0
Megjithatë sot shërbimet u rikthyen për pjesën më të madhe të konsumatorëve. Miliona përdorues ngelën pa rrjet celular ditën e djeshme

Ericsson tha se një problem me softuerin e tij shkaktoi një ndërprerje masive rrjetesh dhe miliona telefonë inteligjentë offline në Britani, Japoni dhe dhjetëra vende të tjera të botës.

Ericsson tha se shkaku kishte qenë një certifikatë e skaduar.

Megjithatë sot shërbimet u rikthyen për pjesën më të madhe të konsumatorëve.

Të paktën 11 shtete u prekën të cilat përdorin pajisjet e Ericsson.

Certifikatat shërbejnë për të njohur vërtetësinë e një softueri dhe mbajtur të sigurtë rrjetet. Nisur nga fakti që një certifikatë e tillë skadon, do të thotë se rrjetet nuk janë mirëmbajtur siç duhet. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  E-Albania, nga 1 Janari 472 shërbime të reja

Tags >

Ericsson