Lajmet

Minimum Fonts eliminon shkronjat e vogla në uebfaqe të ndryshme

Publikuar , 17 Nëntor 2013
Minimum Fonts eliminon shkronjat e vogla në uebfaqe të ndryshme

ku-xlargeChrome dhe Firefox: A jeni të lidhur me madhësinë aq të vogël të shkronjave nëpër faqe të ndryshme të uebit të cilat mund të keni problem t’i shihni, apo mund të ju sjellin vështirësi në lexim për shkak të madhësisë jo të përshtatshme për një lexim normal? Nëse nuk doni që të kaloni nëpër këto përvoja të pakëndshme, atëherë Minimum Font mund të ju kryejë punë.

Minimum Font iu mundëson që të vendosni madhësinë minimale të shkronjave në shumë instanca.

Ju mund të siguroheni që madhësia e përgjithshme është e mjaftueshme, por ju po ashtu mund të bëni zvogëlimin e shkronjave, citimeve dhe fushave hyrëse të tekstit.

Nëse doni të shihni faqen se si do të dukej pa u bërë zmadhimi, mund të vendosni një vonesë në mënyrë që të mos ndodh menjëherë ndryshimi.

Përndryshe, ju mund ta bëni leximin një titulli në ekran më të lehtë për sytë e juaj vetvetiu dhe duke i lënë faqet që nuk e kanë këtë problem.

Përdoruesit e shfletuesit Firefox mund ta përdorin No Small Text.

Minimum Font (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Kartat grafike AMD dhe Nvidia bien nën çmimet e rekomanduara

Tags >

uebfaqe