Vëzhgim

Mirësevini në Bujtinën Microsoft

Publikuar , 30 Dhjetor 2010
0
Mirësevini në Bujtinën Microsoft

Afër një vendi të njohur si “Badarad Britcolony”, Bujtina Microsoft me sa duket ofron blloqe dhe godina për zonja dhe zotërinj. Shihet se është një motel me 50 shtretër në të. Ka edhe disa blloqe vendbanimi në të, çfarëdo që ajo nënkupton. Do të hapet në janar.

Edhe pse nuk dihet saktë se çfarë lloji të gjërave të pavërteta do të ofrojnë, ata janë duke keqpërdorur emrin e ndërmarrjes botërore teknologjike. (Supozohet natyrisht se Microsoft nuk është duke hapur një bujtinë në Indi.)

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>