Harduer

Modelet BlackBerry dominojnë fushën e telefonave PDA

Publikuar , 15 Korrik 2008
0
Modelet BlackBerry dominojnë fushën e telefonave PDA

Jashtë Top 5 telefonave PDA ka dalë Palm Centro nga rrjeti AT&T GSM. Centro u zëvendësua nga Sprint për shkak të qëndrueshmërisë më të mirë të baterisë. LG enV dhe Samsung Alias kryesojnë listën tonë të telefonave celularë standard. Helio Mysto, që kishte probleme me baterinë gjatë bisedave, dhe Asus P527 janë larguar nga lista.

LEXO EDHE:  Laptopët MacBook kanë probleme serioze me tastierat

Lajmet e fundit>