Harduer

Modeli i ri HP Mini 5101

Publikuar , 26 Korrik 2009
0
Modeli i ri HP Mini 5101

Gjersa ende është një netbook në zemër të tij, 5101 ka një bashkësi mbresëlënëse të veçorive, duke përfshirë mbulesë prej alumini dhe magnezi për peshë të lehtë, tastierë të rrafshët, ekran 10.1 inç LED-backlight, dhe për një pagesë ekstra 128 GB SSD dhe rezolucion 1366 x 768 piksela.

Kualiteti i ndërtimit dhe tastiera me ndriçim janë të jashtëzakonshme dhe së fundi kanë marrë rishikime pozitive nga përdorues të shumtë. HP gjithashtu nga bërë të ditur se është një produkt i fuqishëm për biznes, pasi ka edhe sinjal WiFi të klasës së lartë prej 37.7 Mbps në 5 metra, megjithëse konsiderohet se bateria apo çmimi nuk janë më të mirat të mundshme.

LEXO EDHE:  Konceptet e telefonëve me palosje të TCL janë ndryshe nga ato që kemi parë deri sot