Softuer

Modern Warfare 2 fiton 550 milion dollarë në 5 ditët e para

Publikuar , 18 Nëntor 2009
0
Modern Warfare 2 fiton 550 milion dollarë në 5 ditët e para

Duke konsideruar edhe faktin se 310 milion prej kësaj shifre ishin arritur vetëm brenda 24 orëve të para, kjo do të thotë se kësaj loje i është dashur edhe katër ditë tjera për të fituar 240 milion dollarë.

Ky është një shembull i shkëlqyer i asaj sesi nisjet shpërthyese nga shumë lojëra të shumëpritura, bënë një herë bum pastaj gradualisht kalonin në rënie. 

Pavarësisht kësaj, Infinity Ward ka arritur që të tejkalojë rekordin e deri tanishëm pesë-ditor të Grand Theft Auto 4, që ishte 50 milion dollarë.

Activision gjithashtu ka edhe disa statistika tjera mbresëlënëse të cilat tregojnë se qysh në ditën e parë të lojës , janë regjistruar  5.2 milion orë të multiplayer dhe 11 milion arritje janë hapura.

LEXO EDHE:  Slack ndërron logon pas ankesave të përdoruesve

Lajmet e fundit>