Vëzhgim

Monedhat e para me kodin QR

Aug 1 2011
0 Shpërndarje
Monedhat e para me kodin QR

Në pjesën e përparme është e paraqitur Mbretëresha Beatrix, duke buzëqeshur. Përreth fytyrës së saj, elementet e ndërtesës për vulosje stolisin monedhat 5 Euro (të argjendit) dhe 10 Euro (të arit). Por, kur kthehet monedha mbrapa, shihet një kod QR i cili skanon URL-në e uebfaqes përkujtimore të monedhave./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>