Analiza

Mos e “vrisni” kreativitetin tuaj (Infografik)

Nov 11 2014
0 Shpërndarje
Mos e “vrisni” kreativitetin tuaj (Infografik)

20141106195345-you-killing-own-creativity-infographic-1Mbase jo gjithmonë duhet të prisni për motivimin e duhur për të treguar talentin tuaj. Por nganjëherë sekreti është tek qëndrimi juaj ndaj ideve dhe zgjidhjeve që parashtroni, dhe ju sugjerojmë që të mos e kufizoni vetveten ndaj ideve të mëdha që mund ti keni neglizhuar. Për të perfeksionuar qëndrimi tuaj, hidhini një sy infografikut të mëposhtëm përgatitur nga Entrepreneur.com. Më të vërtetë do t’ju ndihmojë të hyni rrugës së kreativitetit pa hezitim. (PCWorld Albanian)

1415303329-you-killing-own-creativity-infographic

Lajmet e fundit>