Harduer

Motorola shet 200,000 tabletë

Publikuar , 27 Janar 2012
0
Motorola shet 200,000 tabletë

Prodhuesi i elektronikës për konsumatorë raportoi shitjen e ulët të tabletëve dhe përfitimet negative gjatë të enjtes në raportin e vet për të treguar përfitimet gjatë atij çerekviti.

Për një vit të plotë, Motorola raportoi një humbje prej 249 milionë dollarë në 13 miliardë dollarë përfitime, që paraqet një ngritje prej 86 miliardë dollarëve humbje në përfitimet gjatë vitit 2011 që ishin 11.5 miliardë sosh.

Shitjet e prodhimit kishin shënuar rënie viti për vit gjatë çerekut të katërt të vitit. Motorola shiti 10.5 milionë telefona dhe tabletë (të cilët të gjithë e kanë sistemin operativ Android të ndërmarrjes Google) gjatë tremujorit të fundit të vitit 2011, që paraqet një rënie nga 11.3 milionë sa i kishte gjatë çerekut të katërt të vitit 2010./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Galaxy Note 10 do të ketë procesorin e parë 7-nanometër të Samsung