Harduer

Motorola Xoom nuk po shitet aq sa duhet

Publikuar , 11 Mars 2011
0
Motorola Xoom nuk po shitet aq sa duhet

Analisti Peter Misek nga Jefferies & Company tregon që tableta e prodhuesit Motorola, edhe pse është me një ekran me përmasa më të mëdha dhe procesor më të shpejtë se iPad 2 i prodhuesit Apple, ai prodhim nuk është duke fluturuar saktësisht mbi rafte.

“Shitjet e Xoom kanë qenë dërrmuese. Derisa tregtia sapo ka filluar, ne besojmë që MMI do të duhet të ndalojë prodhimin, nëse tashmë nuk e ka bërë këtë. Ne besojmë që pajisja ka pasur pak vrima dhe nuk ka takuar një pikë të magjishme të çmimit prej 500$. Ne besojmë që menaxhmenti e di këtë dhe është duke përshpejtuar zhvillimin dhe prodhimin e tabletave me çmime më të ulëta. Me rëndësi që ne besojmë se menaxhmenti do të duhet të bëjë një vendim të dhimbshëm për të pranuar fillimet me pak ose pa hapësira në mënyrë që të lidhë çmimet me shumicë.”

Kështu që, çka nëse shitjet e Xoom nuk janë duke u rritur? Nëse Adobe Flash do të punonte meXoom, nëse Google mund të arnojë vrimat në Sistemin Operativ Android 3 (HoneyComb) të prodhimit Xoom dhe çka nëse Motorola mund të ulë çmimet, sipas të gjitha gjasave, Xoom ende ka një mundësi./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Kufjet wireless dyfishojnë shitjet e veshjeve elektronike