Harduer

MSi shpalos laptopin për gejmerë GX680

Publikuar , 24 Mars 2011
0
MSi shpalos laptopin për gejmerë GX680

Në mes tjerash në pakon e konfiguracionit MSi ka paraparë një kartelë grafike diskrete Nvidia GeForce GT 555M që përkrahë DirectX 11 dhe gjithashtu 4 x DDR3 vende për memorie që mund të shkojë deri në 16GB. Në anën e magazinimit është paraparë përkrahje nga dy hard disqe.

Një tjetër veçori i MSi GX680 do të jetë teknologjia Turbo Drive Engine (TDE), që me prekjen e një butoni të vetëm do të rris menjëherë performancën e sistemit duke lejuar që të përballohen edhe seancat më aktive grafike në lojëra.

Për specifikim të plotë shikoni Hot Hardware.

LEXO EDHE:  Shitjet smartfonëve vazhdojnë rënien

Lajmet e fundit>