Softuer

Mulve Portali për kërkime dhe shkarkime të MP3

Publikuar , 24 Shtator 2010
0
Mulve Portali për kërkime dhe shkarkime të MP3

Nuk është aq i mirë, por sigurisht që kryen punë. 
Ndryshe nga klientëtë e tjerë të grupmoshave të ndryshme të BitTorrent-it apo (të themi të LimeWire), Mulve nuk është edhe aq shumë për grupmosha të ndryshme.
Mirëpo në vend të kësaj, aty mund të shkarkosh dosje direkt nga serverët e lokalizuar mirë dikund tjetër.

E gjitha kjo është një mbulesë dhe kamë, me të cilën mund të lexoni më shumë për TorrentFreak. Ju nuk mund të luani, të shihni ose të menagjoni diqka nga app.
E gjitha që ju mund të bëni është kërkimi dhe shkarkimi pasi që Mulve është një shkarkim i lirë i cili shërben vetëm për Windows.

Pra nga funksionet që ky portal të mundëson ti kryesh, shumë njerëz nga mbarë bota presin me padurim lansimin e tij, i cili është definitivish i mirë për qka edhe është bërë të jetë.

LEXO EDHE:  Facebook thjeshton kontrollet e privatësisë së grupeve