Blog

NASA publikoi 19,000 orë regjistrim nga misioni Apollo 11 në Hëne

Publikuar , 01 Gusht 2018
Sot për herë të parë NASA publikoi 19,000 regjistrim audio nga misioni historik. NASA publikoi 19,000 orë regjistrim nga misioni Apollo 11 në Hëne

Kur Apollo 11 zbriti nga qiejt dhe prekur tokën me 20 Korrik 1969, tre burra u bën të pavdekshëm dhe do të mbahen mend gjatë për atë çfarë kanë bërë.

Neil Armstrong, Buzz Aldrin dhe Michael Collins janë emrat që na kujtohen kur flasim për misionin e parë në Hëne.

Sot për herë të parë NASA publikoi 19,000 orë regjistrim audio nga misioni historik.

Të përfshira janë versionet e dixhituara të çdo bisede së bashku me shprehjen e famshme të Armstrong: Një hap i vogël për një njeriu, por një hap gjigand për mbarë njerëzimin.

Bisedat mund ti gjeni në arkivat e NASA ose në uebsajtin e Universitetit të Dallasit në seksionin “Explore Apollo.” /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  YouTube prezanton versionin e vet të TikTok