Softuer

Ndalni ose lëshoni funksionet lehtësisht në Windows me Manage it

Publikuar , 12 Qershor 2011
0
Ndalni ose lëshoni funksionet lehtësisht në Windows me Manage it

Ju lehtësisth mund të ndalni/lëshoni task manager, command prompt, registry editor dhe veçori të tjera në Windows duke përzgjedhur, apo duke larguar përzgjedhjen nga opsioni përkatës. Përveç kësaj, ju mund të caktoni edhe kohën për të cilën do të ndalet ose të rifillojë (ang. restart) kompjuteri juaj.

Manage it është një aplikacion me burim të hapur (ang. open-soruce) dhe është i dizajnuar për përdoruesit e Windows 7. Ju nuk keni nevojë që ta instaloni këtë softuer. Ju mjafton që vetëm ta shkarkoni skedarin exe duke shtypur këtë dhe duke shtypur dy herë mbi skedarin e shkarkuar, për ta lëshuar aplikacionin.

Shkarkoni këtë softuer duke shtypur këtu./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  WhatsApp lançon limitin e ri të video thirrjeve në grup