Ja se si

Ndaloni Debugging e Bezdisshëm të Internet Explorer

Publikuar , 01 Gusht 2008
0
Ndaloni Debugging e Bezdisshëm të Internet Explorer

Çdoherë kur eksploroj në Internet, Internet Explorer vazhdimisht shfaq një mesazh problemi. Kur i klikoj “No” kërkesës për rregullim të mëtejshëm të gabimit, faqja hapet pa problem. Si mund ta çaktivizoj procesin debugging?” edcdoc

PËR të çaktivizuar debugging, hap Internet Explorer dhe kliko Tools•Internet Options. Në dritaren e Internet Options zgjidh rubrikën Advanced. Tek Browsing, zgjidh kutitë tek vijat ku thotë Disable script debugging (Internet Explorer) dhe Disable script debugging (Other). Sigurohu që kutia tek ‘Display a notifi cation about every script error’ nuk është e selektuar. Pastaj, kliko Apply dhe pastaj OK, mbyll Internet Explorer dhe ristarto kompjuterin.

Punë të mbarë dhe argëtim!.
mphenterprises

LEXO EDHE:  Ja sesi të kërkoni fjalë specifike në një video YouTube