Softuer

Ndërroni llojin e librit tuaj elektronik me Hamster eBook Converter

Jul 6 2011
0 Shpërndarje
Ndërroni llojin e librit tuaj elektronik me Hamster eBook Converter

Shndërruesi i librave elektronikë nga Hamster Soft ofron: vendosje me tërheqje dhe lëshim të një libri në aplikacion, të zgjedhni vendin në pajsije se ku dëshironi që ta ruani dhe të shtypni convert. Aplikacioni mbështet shndërrimet e shumë skedarëve në të njëjtën kohë nga formatet e ndryshëm.

Ky aplikacion ju mundëson që të shndërroni skedarët e librave elektronikë në formatet pronësorë për Sony, iRiver, Amazon, Kobo dhe lexuesit e tjerë të librave elektronikë në një version që mund të lexuest në lexues të tjerë, ose në PDF, ose format të skedarit që kuptohet nga pajisja juaj.

Ky softuer funksionon në Windows. Shtypni këtu për ta shkarkuar./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>