Ja se si

Ndërroni përdoruesin në Windows nga tastiera

Nov 4 2012
0 Shpërndarje
Ndërroni përdoruesin në Windows nga tastiera

Fast User Switch bën pikërisht punën që thotë emri që ka.

Kjo menjëherë ju dërgon në pjesën për përzgjedhje të përdoruesit, duke ju kursyer nga procesi standard për të shkuar tek Start, pastaj tek Shut Down dhe pastaj Switch user.

Por këtë gjë edhe mund ta bëni me një urdhër të shkurtër në tastierë, duke shtypur Windows+L.

Kjo në fakt ju dërgon tek ekrani për mbyllje, ku ju pastaj mund të klikoni Switch Users. Kjo punon edhe në Windows 8.

Pra nuk është aq hapur sa Fast User Switch, por ju dërgon në të njëjtin vend dhe ju kursen një klikim apo dy gjatë rrugës.

Një rrugë tjetër është duke klikuar Ctrl+Alt+Del, pastaj Switch User. (PC World Albanian)

Tags >

windows
Lajmet e fundit>