Analiza

Ndryshimet në mes të përdoruesve të PC-së dhe Mac-ut

Publikuar , 24 Prill 2011
0
Ndryshimet në mes të përdoruesve të PC-së dhe Mac-ut

Hunch erdhi me një ndërlidhje reciproke interesante në mes të parapëlqimeve të përdoruesve të plaftormave kompjuteristike.

A janë përdoruesit e PC-ve më entuziastë të kompjuerit (ang. geeks) dhe përdoruesit e Mac-ëve janë hipikë në stereotipe? Pothuajse. Përdoruesit e Mac-ut janë më të edukuar, marrin më shumë humus, e pëlqejnë artin modern më shumë se atë impresionist dhe janë 21% më të ngjashëm se dy përdorues të ndryshëm të PC-ve.

Shikojeni statistikën më poshtë me të dhëna të hollësishme. Natyrisht se ka përjashtime për çdo rast. Hapeni fotografinë e mëposhtme në një tab/dritare të ri/re për t’i parë më në hollësi krahasimet./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  AKEP jep këshilla për përdorimin e internetit dhe shërbimeve dixhitale në kuadër të pandemisë COVID-19