Lajmet

Ndryshimi i ikonave midis iOS 6 dhe iOS 7

Publikuar , 13 Qershor 2013
0
Ndryshimi i ikonave midis iOS 6 dhe iOS 7

ios7 vs ios6Versioni më i fundit i sistemit operativ të Apple iOS 7 ndryshon çdo ikonë të aplikacioneve të tij.

Duke u larguar nga tendenca e Apple për një ikonë pak të përthyer dhe të shkëlqyer, ikonat e reja janë më të thjeshta, më të drejta, tip i ikonave të Windows 8 të Microsoft-it.

Ndërkohë që përdoruesit e iOS mund të kenë preference të ndryshme të ikonave nuk është e sigurt nëse ky trend i ri ikonash mund të quhet një përmisim apo jo. Madje disa prej përdoruesve janë ankuar për ngjyrat e ikonave dhe ngrejnë pyetje të tipit: I ka marrë këto dizajne nga Android?

Figura e mëposhtme na jep një ide më të qartë për ndryshimin e ikonave midis sistemeve operative iOS6 dhe iOS 7. (PCWorld  Albanian)

iOS6vsiOS7_icons

LEXO EDHE:  Shitjet globale të smartfonëve Huawei në tatëpjetë

Tags >

iOS 6