Lajmet

Në Facebook gjindet fëmija i kidnapuar

Publikuar , 07 Shtator 2010
0
Në Facebook gjindet fëmija i kidnapuar

Është hera e parë që Zyra e prokurorit të qarkut në këtë vend ka hasur në një ngjarje të tillë duke gjetur të zhdukurit përmes interneti tha zëvëndësi i prokurorisë së qarkut në San Bernardino. I dyshuari kryesor për këtë rrëmbim është babai i fëmijëve Faustino Utrera. Këta dy fëmijë ishin zhdukur kur ishin njëri 2 dhe tjetri 3 vjeqar, ndërsa tani janë njëri 16 dhe tjetri 17 vjeqar. Kjo filloi kur Nëna e fëmijëve klikoi ne opsioni search në Facebook dhe kërkoi emrin e vajzës së saj, ajo I bëri ftesë asaj për ta pranuar në rrethin e shoqrisë dhe nëna i kishte dërguar vajzës së saj një foto kur ata ishin dalur sëbashku para zhdukjës së tyre, mirëpo ajo nuk e pranoi dhe nëna e brengosur i lajmëroi hetuesit e vendit për këtë rast.Pas gjurmimit në Facebook vajza u lokalizua që ishte duke jetuar në Orlando dhe rrëmbyesi u arrestua duke u fajësuar për dy akuza për rrëmbim, dhe dy akuza për shkelje të urdhrave mbi kujdestarinë e fëmijës.

LEXO EDHE:  Twitter ndryshon mënyrën sesi ngarkon fotot