Harduer

Në Korenë e Jugut filloi shitja e iPhone 4

Publikuar , 06 Shtator 2010
0
Në Korenë e Jugut filloi shitja e iPhone 4

KT, operatori i dytë më i madh në Korenë e Jugut, ka shitur mbi 890.000 iPhone në debutimin e parë që ishte mbajtur në tregun e modeleve në nëntor.
Konkurentët lokal si Samsung Electronics dhe LG Eloctronics janë përpjekur për të konkuruar duke futur smartphone të rinj, duke përfshirë edhe Samsung Galaxy S dhe serinë e Optimus.

Samsung tha të mërkurën se ka shitur më shumë se një milion pasije Samsung Galaxy S dhe Samsung Galaxy Tab.

Korea në tregun celular është një nga vendet më të fuqishme të botës, me 45 milion përdorues dhe me një popullsi prej 49.000.000.

Smartphone, megjithatë ka një pjesë relativisht të vogël të tregut, duke premtuar potencial të madh të rritjes se fitimeve. Samsung Electronics ka vlerësuar se rreth pesë milionë smartphone do të shiten në vend deri në fund të vitit 2010.

LEXO EDHE:  Gjenerata e re e iPhone do të ketë një ngjyrë krejtësisht të re