Biznes

Në Tetor Ministria e Financave nis testimin e faturës elektronike

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 04 Shtator 2019
0
Deri më tani sipas Denajt janë ofruar disa kompani që të jenë pjesë e këtij testimi, i cili do të bëhet gati deri në fund të shtatorit dhe në tetor të nisë funksionimi i aplikacionit. Në Tetor Ministria e Financave nis testimin e faturës elektronike

Ministrja e Financave, Anila Denaj ka dalë sot përpara medieve për të bërë të ditur nisjen e aksionit për anti-informalitet dhe vënien në funksion të sistemit të ri, që do të bëjë monitorimin e qarkullimit dhe faturën elektronike online.

Deri më tani sipas Denajt janë ofruar disa kompani që të jenë pjesë e këtij testimi, i cili do të bëhet gati deri në fund të shtatorit dhe në tetor të nisë funksionimi i aplikacionit.

“Në këtë periudhë do të shohim kostot e aplikacionit. Kjo platformë  bëhet nga shumë kompani dhe fillimisht po shikohet mundësia që aplikacioni të testohet nga vetë ne. Elementi i dytë është ai i kostos dhe mbulimi me internet në ato zonë që janë cilësuar si ‘zona të bardha’”, tha Denaj. /Monitor

LEXO EDHE:  Ky telefoni më i thjeshtë në botë për tu riparuar