Vëzhgim

Në Twitter flitet për fundin e botës

Publikuar , 21 Maj 2011
0
Në Twitter flitet për fundin e botës

AOL madje ka filluar që të mbajë një blog me informacione të drejtpërdrejta.

Kështu që nuk është befasi që kjo temë të përfolet shumë edhe në Twitter. Bisedat kryesore në Twitter kanë fjalën kyçe #iftheworldendsonsaturday, e cila temë është e treta në radhitjen e temave që janë në trend. Edhe fjalëkyçi #raptureregrets duket që të ketë marrë një rrjedhë mjaft të gjerë, në zona të ndryshme kohore të njerëzve në botë që përdorin rrjetin Twitter./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Pse EOS dhe TRON janë më popullorë sesa Ethereum në aplikacionet e decentralizuara

Lajmet e fundit>