Vëzhgim

NEC NP100: Aparat projektimi dixhital i shkëlqyer me kosto po kaq të mirë

Publikuar , 05 Nëntor 2008
0
NEC NP100: Aparat projektimi dixhital i shkëlqyer me kosto po kaq të mirë

Diçka shtesë: Rrethi manual i vatrës dhe i lentes zmadhuese i NP100 është shumë i lehte për tu përshtatur. Rregullatori distant i NP100, me përmasat e një karte krediti ka disa përshtatje automatike shumë praktike, si zmadhim me taste dhe pult komandimi i parimeve bazë. Megjithatë, rregullatori i vogël është e vetmja mënyrë për të hyrë në menutë e fushës së aparatit, për të ndryshuar dritën, kontrastin dhe madhësitë e tjera të ngjashme, që disa përdoruesve mund tu dalin të mbyllura. Aparati i projektimit vjen me një pajisje praktike ruajtjeje për ta mbajtur kur nuk është në përdorim. Që çmimi të mbetej i ulët, NEC hoqi disa veçori. NP100 vjen pa një çantë mbajtëse, e cila shitet me vete, i mungon një mbështetës mausi për prezantime që jepen nga podiumi dhe pulti distant nuk ka të fi ksuar një tregues lazer. Pavarësisht nga këto kufi zime të vogla, NP100 mund të jetë arma juaj e zgjedhur për një prezantim të thjeshtë gjatë udhëtimit.

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>