Harduer

NEC lanson 3D Desktop PC

Publikuar , 14 Shtator 2010
0
NEC lanson 3D Desktop PC

Në tregun e Japnonisë do të dalin në shitje 3 vargje modelesh të NEC 3D desktop PC. Këto modele janë: Valuestar NEC VW970/CS, Valuestar VW970/CS dhe  Valuestar VL750/CS.

NEC Valuestar VW970/CS vjen me një shfaqje prej 23 inch HD 3D plus një procesorë Intel Core i5-460M 2.53GHz dhe me një akordues të dyfishtë të TV-së, 4GB- RAM dhe me 1.5TB hard drive.
Tjetri model është NEC Valuestar VW970/CS e cila përmban 20inch 3D ekran me një rezolucion prej 1600 x 900 pixel,me një buton të vetëm televiziv, përveç se specifikimet janë të njëjta si modeli i parë.
Dhe modeli i fundit është NEC Valuestar VL750/CS i cili përmban një a 23inch me një ekran të plotë HD 3D dhe me 8GB-RAM, hard disku prej 1TB dhe një procesorë intel core i7.

Pra të gjitha këto modele do të dalin në shitje në tregun Japonez dhe do të kushtojnë nga 1900$ deri në 3,400$.

LEXO EDHE:  Huawei zbulon datën e debutimit të smartfonit që nuk do të ketë aplikacionet e Google

Lajmet e fundit>