Lajmet

Nënshkruhet kontrata me këshilltarin për privatizimin e PTK-së

Aug 24 2010
0 Shpërndarje
Nënshkruhet kontrata me këshilltarin për privatizimin e PTK-së

Kompania “Hunton and Williams LLP” si edhe kompanitë që përbëjnë këtë partneritet janë kompani më përvojë dhe renome botërore në ofrimin e shërbimeve strategjike dhe këshilluese për sektorin e telekomit dhe me gjerë.

Krahas angazhimit të Këshilltarit të Transaksionit, angazhimi i Këshilltarit Strategjik në këtë fazë të projektit është bërë me qëllim të përmbylljes me sukses të procesit të privatizimit të aksioneve të PTK-së dhe është në përputhshmëri me praktikat dhe standardet e mira ndërkombëtare.

Lajmet e fundit>