Lajmet

“Net Uptime Monitor” diagnostikon problemet me lidhjen e internetit të kompjuterit

Publikuar , 05 Maj 2013
0
“Net Uptime Monitor” diagnostikon problemet me lidhjen e internetit të kompjuterit

internetNjë nga mjetet që mund të përdorni për të diagnostikuar problemet që hasni me kompjuterin tuaj është “Net Uptime Monitor”.

Ky iu jep ndihmë përdoruesve të kompjuterit të kuptojnë problemet që dalin me lidhjen. Specifikisht ky mjet ndihmues ju lajmëron për problemet e lidhjes me internetin dhe i regjistron të gjitha, gjithashtu edhe kohëzgjatjen e këtyre problemeve.

Punon në ndarjet e paracaktuara, “Net Uptime Monitor” (NUM) gjurmon tre servera publikë: Google, Level 3 dhe openDNS. Nëse nuk mundet të lidhet me asnjë nga këto servera publikë, do të dëgjoni një zë lajmërues dhe softueri do të regjistrojë detaje në dokumentin përkatës.

“NUM” jo gjithmonë mund t’iu tregojë burimin e problemit, gjithashtu dihet që nuk ju zgjidhë dot problemin.

Dokumenti regjistrues mund të përbëjë një provë të duhur për të përcaktuar nëse problemet me lidhjet ndodhin në të njëjtën kohë çdo ditë apo ndodhin vetëm në një server.

“Net Uptime Monitor” kushton 9.95 $. ()

LEXO EDHE:  Windows 10 e instaluar në gjysmën e kompjuterëve me sistemin operativ të Microsoft

Tags >

softuer
Lajmet e fundit>