Softuer

Nexus One do të përfitoj Android 2.3 në javët në vazhdim

Publikuar , 21 Dhjetor 2010
0
Nexus One do të përfitoj Android 2.3 në javët në vazhdim

E quajtur me emër sipas Google dhe e prodhuar nga HTC, Nexus One e mbajti mjaft gjatë titullin e njërit prej mjeteve më të fuqishme Android në treg.

Platforma në fillim përmbante versionin 2.1 të Android dhe ishte një prej mjeteve të para që ishte përditësuar me Android 2.2 apo Froyo, dhe, nëse Google mban premtimin e tij, ajo gjithashtu do të jetë njëra prej mjeteve më të para në treg që do të përditësohet me Android 2.3.

LEXO EDHE:  Përdoruesit pa pagesë të Dropbox mund të instalojnë aplikacionet vetëm në tre pajisje

Lajmet e fundit>