Lajmet

Nga data 1 Gusht Google Play nuk do të pranojë disa lloje aplikacionesh

Publikuar , 17 Janar 2019
Por aplikacionet 32-bit do të mbeten funksionalë nëse keni një version Android përpara Android 9 Pie. Nga data 1 Gusht Google Play nuk do të pranojë disa lloje aplikacionesh

Duke filluar nga data 1 Gusht 2019 Google nuk do të pranojë aplikacione të reja apo përditësime aplikacionesh që nuk bazohen në arkitekturën 64-bit.

Megjithatë përdoruesit mund të vazhdojnë të shkarkojnë versionet e vjetra të aplikacioneve.

Por aplikacionet 32-bit do të mbeten funksionalë nëse keni një version Android përpara Android 9 Pie.

Gjithashtu nga data 1 Gusht 2021 Google Play nuk do të lejojë më aplikacione që nuk janë 64-bit.

Bëhet fjalë për telefonët e rinj sepse modelet 32-bit ende do të mund të shkarkojnë aplikacionet. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Nëse keni një iPhone dhe Android TV, ky është aplikacioni që keni pritur