Vëzhgim

Nga hekurudhat, deri te Facebook

May 19 2011
0 Shpërndarje
Nga hekurudhat, deri te Facebook

Paraqitja e mëposhtme, e ndërtuar nga GetStatisfaction, sjell zhvillimet që nga vitet 1800, deri në ditët e sotme.

Shikojeni atë dhe na i tregoni mendimet tuaja në komente./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>