Analiza

Nikon dhe Canon vazhdojnë të udhëheqin klasifikimin e DSLR-ve

Publikuar , 06 Tetor 2009
0
Nikon dhe Canon vazhdojnë të udhëheqin klasifikimin e DSLR-ve

Ndërkohë që Nikon D90 del mbi Canon EOS 50D në krye të klasifikimit falë dizajnit të tij superior.
Gjithashtu për t’u përmendur është se megjithëse e kemi renditur Bikon D300 në vendin e katërt, Nikon e ka zëvendësuar këtë model me D300s.
Gjithsesi, D300 mbetet në shitje në shumë dyqane; shikoni për çmime të mira të këtij modeli pak më të vjetër, por mjaft të fuqishëm. D300s, të cilin nuk mundëm ta analizonim përpara kësaj analize, është shumë i ngjashëm me D300. Pajiset gjithashtu me një buton për akses Live View dhe mbështet regjistrim video 10880p.

LEXO EDHE:  5G është afro tre herë më i shpejtë se 4G por jo kudo