Harduer

Nintendo 3DS më në fund merr lojërat e avancuara për Game Boy

Publikuar , 16 Dhjetor 2011
0
Nintendo 3DS më në fund merr lojërat e avancuara për Game Boy

Lista e lojërave është shumë e mirë, të gjitha lojërat janë nga historia e Nintendos: F-Zero Maximum Velocity, Mario Kart: Super Cicruit, Wario Land 4, Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3, Metroid Fusion, WaroWare, Inc: Mega Microgames, Kirby & The Amazing Mirror, Mario vs Donkey Kong, Fire Emblem: The Sacred Stones dhe The Legend of Zelda: The Minish Cap.

Përdoruesit që i pëlqejnë këto lojëra dhe nuk janë “ambasadorë” të hershëm, janë të pafat.

Asnjë nga këto lojëra nuk  mund të blihet nga eShop. Ninetendo duhet të ndërtojë një dep të Nintendo 3DS me një katalog të pasur me lojërat klasike. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Shfletuesi Microsoft Edge i bazuar në Chrome një hap më pranë zyrtarizimit