Blog

Një arkitekt Hollandez zgjodhi emoji për të zbukuruar ndërtesat

Publikuar , 25 Prill 2017
0
Ndërtesa Amersfoordt përmban një sërë simbolesh dixhitale ikonike dhe është ndërtuar për të kujtuar në shoqëri bashkëkohore. Një arkitekt Hollandez zgjodhi emoji për të zbukuruar ndërtesat

Një arkitekt nga Hollanda ka bërë diçka të pazakontë kur vendosi në një ndërtesë emoji të cilat i njohim gjerësisht nga përdorimi i rrjeteve sociale dhe aplikacioneve të komunikimit.

Ndërtesa Amersfoordt përmban një sërë simbolesh dixhitale ikonike dhe është ndërtuar për të kujtuar në shoqëri bashkëkohore.

Në arkitekturën klasike në vend të emoji ishin koka mbretërisht. “Po mendonim përdorimin e ornamenteve në një ndërtesë e cila përfaqëson 10-20 vitet e ardhshme,” us hpreh Changiz Tehrani.

Përgjigja e tij ishin emoji. Ai krijoi simbolet bazuar mbi emojit e WhastApp të cilat i konvertoi në 3D.

Puna në këtë ndërtesë është finalizuar në 2015-ën por u zbulua për publikuan vetëm ditët e fundit. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Si funksionojnë zgjeruesit e valëve Wi-Fi dhe a keni nevojë për të?

Tags >

emoji