Ja se si

Një desktop i veçantë për Windows përmes Rainmeter 1.0

Publikuar , 09 Gusht 2009
0
Një desktop i veçantë për Windows përmes Rainmeter 1.0

Vendosja e veglave të ndryshme të Enigma-s është vërtetë e thjeshtë në Rainmeter. Në fakt, nuk ka nevojë fare për kodim. Ju mund të vendosni të gjitha opsionet e juaja në momentin që përdorni veglën për konfigurimin të GUI-t, dhe ato do të aplikohen në secilën temë që dëshironi ta përdorni. Gjithashtu tani është e mundshme që të ruhen të gjitha nisjet tuaja më favorite.

Vetë Enigma është përmirësuar përmes partneritetit me Rainmeter. Nuk ka ndonjë magjistar për fillim të shpejtë kështu që ju mund të vendosni temën pa editim të fushave tekstuale, dhe Enigma mund të marrë në shfrytëzim disa veçori të reja të Rainmeter, duke përfshirë iTunes dhe plugins për WiFi. Gjithashtu, Rainmeter i ri është tërësisht në gjendje të funksionojë me Windows Vista dhe Windows 7.

Tani të gjithë mund të vendosin një desktop të dizajnuar mirë pa pasur nevojë të editojnë një skedar të vetëm në një editues teksti.

Shkarkoni prej këtu Rainmeter 1.0

LEXO EDHE:  Ja sesi të aktivizoni përditësimet automatike të telefonit dhe aplikacioneve në iPhone