Blog

Një fshat Japonez lançon ICO-në e tij

Publikuar , 20 Qershor 2018
0
Ky fshat mbështetet në pylltari për të ekonominë e tij ku 95% e e hapësirës zihet nga pyjet. Një fshat Japonez lançon ICO-në e tij

Një fshat i vogël Japonez po shfrytëzon monedhat kriptografike për të mbështetur ekonominë e tij.

Nishiawakura, një fshat me afro 1,500 banorë pranë prefekturës Okayama të Japonisë, zbuloi planin javën e kaluar për të lançuar një ICO për të gjetur financim.

Ky fshat mbështetet në pylltari për të ekonominë e tij ku 95% e e hapësirës zihet nga pyjet.

Nishiawakura Coin do të quhet monedhat e shitur përmes ICO-së ndërsa më shumë detaje rreth saj gjenden në këtë uebsajt.

Ofertat Fillestare të Monedhave (ICO) po përdoren në masë nga kompani dhe organizata në mbarë botën.

Nisur nga ky popullaritet, fshati në fjalë vendosi të kishte një ICO të tijën. /CryptoWorld.al

LEXO EDHE:  WhatsApp padit kompaninë që i depërtoi enkriptimin fundor