Blog

Një gabim i Facebook paraqet përdorues së shumtë të vdekur

Publikuar , 13 Nëntor 2016
0
Një gabim i Facebook paraqet përdorues së shumtë të vdekur

screen-shot-2016-11-01-at-4-49-29-pmNjë bug i çuditshëm u kap nga Business Insider në Facebook, i cili tregon një mesazh përkujtues në krye të profileve që informon miqtë dhe familjarët e tyre se përdoruesi kishte vdekur.

Mesazhi shkruante: “Ne shpresojmë se personat që e kanë dashur {përdoruesin} do të gjejnë qetësi në gjërat që të tjerët do të shpërndajnë në përkujtim të jetës së tij.”

Mesazhi gjithashtu përfshin një lidhje në një formular të Facebook për të hapur një llogari për personin e vdekur si një llogari përkujtimi.

Nuk po prek të gjithë, kështu që nuk është e qarte në këtë kohë se sa i përhapur është bug-u, ose se çfarë po e shkakton.

cxal01uveaakakoBusiness Insider raporton se e ka parë mesazhin në llogarin e CEO-s Mark Zuckerberg, por ne nuk kemi jemi përballur me një gjë të tillë. Në fakt, shumë vetë nuk e kanë vënë re fare – duke sikur problemi nuk po prek të gjithë platformën globalisht.

Një përfaqësues i Facebook komentoi për situatën e shkaktuar :

“Për një periudhë të shkurtër sot, një mesazh i destinuar për të përkujtuar profilet është postuar gabimisht në llogaritë e tjera. Ky është një gabim që tani e kemi rregulluar. Ne na vjen shumë keq për këtë që ndodhi dhe po punojmë që ta rregullojmë atë.” (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Facebook zotëron 4 aplikacionet më të shkarkuara të dekadës

Tags >

Facebook