Ja se si

Një guidë drejt realizimit të fotos perfekte (Infografik)

Publikuar , 20 Shtator 2015
0
Një guidë drejt realizimit të fotos perfekte (Infografik)

PhotographyInfoFeat-644x373Profesioni i fotografisë mund të rezultojë mjaft fitimprurës. Nga ana tjetër një pjesë e madhe e fotografëve përpiqen të nxjerrin maksimumin nga aparati i tyre DSLR dhe jo pak edhe nga smartfoni. Por shfrytëzimi i të gjitha funksioneve nuk është një punë e lehtë. Për shembull, çfarë hapje të implementoni? Por shpejtësinë e realizimit? Po matësi?

Ne gjetëm një infografik interesante i cili lehtësisht shpjegon funksionet kyçe që duhet të dini për të realizuar foto cilësore. Pasi ta keni lexuar do të keni një qasje tjetër me qëllim realizimin e fotove perfekte. (PCWorld Albanian)

Katchup

Photography-for-beginners-infographic

LEXO EDHE:  Përdoruesit e Android në Evropë mund të zgjedhin cilin motor kërkimi duan të përdorin