Blog

Një guidë selfiesh nga politikanë të famshëm (Infografik)

Oct 17 2015
0 Shpërndarje
Një guidë selfiesh nga politikanë të famshëm (Infografik)

FamousSelfie-644x373Të gjithë i dashurojnë selfiet. Një pjesë e madhe ankohen por asnjëherë nuk ngurrojnë të nxjerrin telefonin nga xhepi dhe të realizojnë një foto. Asnjë nuk është imun ndaj fenomenit të selfieve madje as politikanët e famshëm.

Ku tjetër të marrim mësime sesi të shkrepim selfie përveç liderave të famshëm politikë? Infografiku i mëposhtëm tregon disa nga selfiet e realizuara nga politikanët e famshëm. (PCWorld Albanian)

Ninja Essays

Selfie-Guide

Lajmet e fundit>