Lajmet

Një libër i ri profilizon CEO-n e Apple, Tim Cook

Mar 3 2014
0 Shpërndarje
Një libër i ri profilizon CEO-n e Apple, Tim Cook

2013-06-10timcookwwdcstock-7_large_verge_medium_landscapeNjë libër i ri nga ish-raportuesi i Wall Street Journal, Yukari Kane, do të bëjë fjalë për CEO-n engimatik të Apple, Tim Cook.

Haunted Empire: Apple After Steve Jobs është rezultati i një hulumtimi të gjerë dhe do të shkojë përtej shprehjes së publikuar Mountain Dew të Cook dhe praktikave të tij të palestrës për të hedhur dritë si njeriu “shumë privat” bën biznes.

Derisa libri nuk do të jetë në dispozicion deri më 18 mars, The Wall Street Journal ka publikuar një pjesë të shkurtër. Aty tregohet një paraqitje e shkurtër për sfidat me të cilat është ballafaquar Tim Cook dhe ende ballafaqohet në udhëheqjen e kompanisë Apple pas vdekjes së Jobs-it. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>