Harduer

Një makinë e Google me sistem vetëdrejtimi shkaktoi një aksident në SHBA

Mar 10 2016
0 Shpërndarje
Një makinë e Google me sistem vetëdrejtimi shkaktoi një aksident në SHBA

untitledDitën e djeshme mësuam se më 14 Shkurt një makinë e Google me aftësi vetë drejtuese kishte pësuar incidentin e parë në SHBA.

Associated Press kishte arritur përvetësonin një pjesë filmike nga incidenti dhe për fat të mirë nuk ka pasur të lënduar. Google tha se e kishte punuar me shkaqet e incidentit dhe premtoi se kjo nuk do të përsëritej në të ardhmen.

Lajmet e fundit>