Lajmet

Një tjetër shërbim i Drejtorisë së Transportit Rrugor tashmë online

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 21 Janar 2020
0
Të ardhurat shkojnë për investime, projekte edukative, siguri rrugore, green revolution, retro!” njofton DPSHTRR ndërsa fton të interesuarit që të aplikojnë online. Një tjetër shërbim i Drejtorisë së Transportit Rrugor tashmë online

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor njofton se shërbimi për porositjen e Targave ONLINE është një nga risitë më të suksesshme.

Win-Win Story = Fund pazarit për xhepa drejtori & Fonde të rëndësishme në Arkën Publike !DPSHTRR furnizon periodikisht dhe informon zyrtarisht publikun për rimbushjen e sistemit ONLINE me Targa të Veçanta nga prodhimi i DTSH!  

Furnizimi i 15-të, dt. 21 Janar 2020, në totalin e targave 192 palë për automjete nga AB 500 AE- AB 999 AI (kombinimet numërore shembull: 001/010/111/101/100). Të ardhurat shkojnë për investime, projekte edukative, siguri rrugore, green revolution, retro!” njofton DPSHTRR ndërsa fton të interesuarit që të aplikojnë online. /SCAN

LEXO EDHE:  Kamera dixhitale më e madhe në botë fotografon 3,200-megapiksel