Lajmet

Një person arrestohet nga FBI për çështjen 'Wolverine'

Dec 17 2009
0 Shpërndarje
Një person arrestohet nga FBI për çështjen 'Wolverine'

Sanchez ka publikuar që në fillimet e këtijë viti në një rrjet shpërndarjeje filmin, atëherë ende të papërfunduar, “X-Men Origins: Wolverine”. Nuk është e qartë nëse këto janë skenat, të cilat shumë prej jush mund ti kenë pare të tregonin qartë një produkt ende të papërfunduar, me skena të animacionit 3D ende të pakompletuara apo diçka tjetër.

Nëse dënohet, Sanchez to të duhet të kalojë deri në tri vite në burg si dhe të paguajë një gjobë prej $250 000. Shpërndarja e filmit të 20th Century Fox online përpara premierës së tij, shkaktoi panik në Hollywood për impaktin që kjo mund të kishte në shitjet e biletave, si dhe precedentin e rrezikshëm të krijuar për të ardhmen.

Lajmet e fundit>