Blog

Njerëzit po largohen nga Facebook thotë Pew Research

Sep 6 2018
0 Shpërndarje
Në 12 muajt e fundit 54% e përdoruesve kanë ndryshim konfigurimin e tyre të privatësisë dhe 42% kanë vendosur të largohen prej tij për disa javë. Njerëzit po largohen nga Facebook thotë Pew Research

Mesa duket problemet e fundit të Facebook kanë ndikuar në mënyrën sesi njerëzit po përdorin rrjetin social.

Sipas një raporti të Pew Research Center skandalet që përfshinë Facebook kanë bërë që shumë përdorues të konsiderojnë largimin prej tij.

Raporti ka anketuar 4,595 përdorues të Facebook.

Në 12 muajt e fundit 54% e përdoruesve kanë ndryshim konfigurimin e tyre të privatësisë dhe 42% kanë vendosur të largohen prej tij për disa javë.

Janë moshat e reja ato të cilat kanë marrë edhe vendimet më drastike. 44% e përdoruesve të moshave 18-29 vjeç thonë se kanë fshirë aplikacionin e Facebook.

Megjithatë këto shifra janë të papërfillshme sepse rrjeti social ka 2.2 miliardë përdorues dhe numri i të anketuarve nga Pew Research është i vogël.

Por provon se popullariteti i Facebook ka rënë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Këtë orë nuk e blini dot me para por vetëm Bitcoin për një arsye të thjeshtë

Tags >

Facebook
Lajmet e fundit>