Vecuara

Nokia i quan të keqthurrura raportet për tabletë

Publikuar , 07 Maj 2012
0
Nokia i quan të keqthurrura raportet për tabletë

Një raport së fundi nga eWeek tregon se si Nokia nuk pranoi të komentonte për gjërat e thëna nga OlliLa dhe i quajti ato si të “keqstrukturuara”. Dalja e Nokias me tabletët që e përdorin sistemin operativ Windows nuk është ndonjë gjë e re. Lajmet që Nokia do të vijë me tabletët me Windows kanë qarkulluar tash e një kohë.

Ollila tha, “Tabletët janë një [gjë] e rëndësishme, kështu që ajo është duke u vëzhguar dhe do të jenë hibride të ndryshme, të ndryshme nga fabrikat në të ardhmen.” Që nënkupton që ky është një mendim dhe jo një zbatim që tableti i Nokias i bazuar në Windows do të hapte rrugën e vet në treg në të ardhmen. Një zëdhënës nga Nokia reagoi ndaj këtij raporti duke deklaruar që komenti ishte i “keqstruktuar.” Dhe kjo ndërmarrje nuk dëshiron që këtë ta marrin si një lajmërim zyrtar, megjithëse Nokia është duke shikuar për së afërmi ekosistemin e tabletëve./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Mbahet në Tiranë workshopi në mbështetje të startupeve Shqiptare me pjesëmarrjen e aktorëve të rëndësishëm të ekosistemit