Harduer

Nokia N8 lansohet më 30 shtator

Publikuar , 06 Shtator 2010
0
Nokia N8 lansohet më 30 shtator

Duket se qëllimi i kompanisë Nokia për lansimin e Nokia N8 do të jetë  shumë afër, pasi që ata parakajmëruan se kjo datë pritet të sillet rreth 23 deri me 30 shtator më së largu.

Nokia N8  do të përmban një ekran 3.5inch, do të ketë një prekje kapacitative me një rezolucion prej 640x360px dhe me 16GB memorie. Gjithashtu do të jetë i pajisur me një mikroSD dhe kartelën që mund të shkojë deri ne 32GB.
Kamera e Nokia N8 do të jetë 12 megapixel dhe një Carl Zeinss Leins dhe një blic Xenon.

Kjo Nokia N8 gjithashtu do të ketë qasje edhe me rrjete sociale dhe website të ndryshme si Facebook dhe Twitter, dhe poashtu ofron qasje edhe me një sërë shërbimesh të sistemit OVI.

LEXO EDHE:  Galaxy Tab S6 është tentativa e radhës e Samsung për të sfiduar iPad